VERUJTE NAŠEM SAVRŠENOM PNEUMATIKU koji god da su vremenski uslovi

Gislaved je brend kome možete verovati u svim vremenskim uslovima tokom cele godine na osnovu nordijske kompetencije i iskustva u nordijskim vremenskim uslovima.
Kao deo globalnog Continental AG-a, Gislaved ima pristup globalnoj mreži resursa, stručnosti i tehnologije koja nam omogućava da stalno poboljšavamo i usavršavamo naš asortiman guma.
 

Gislaved na prvi pogled

- braća Gislov su osnovala kompaniju - nazvanu po njihovom švedskom selu - 1893. godine
- oni zagovaraju inovativni duh i izvanredan kvalitet izgrađen na nordijskom karakteru i stručnosti
- prva švedska linija za proizvodnju guma 1905
- glavna prekretnica - prvi milioniti pneumatik je proizveden 1949
- do 1970. glavna izvozna tržišta uključuju Skandinaviju, Japan i Severnu Ameriku
- Gislaved se pridružuje Continental AG – globalnom lideru u proizvodnji guma

 

 

Zašto su Gislaved gume pravi izbor za vas?

Od toliko guma koje možete izabrati, odakle početi? Većina ljudi jednostavno želi najbolje rešenje za svoje potrebe vožnje. Žele prave gume po pravoj ceni kako bi mogli da uživaju u bezbednoj vožnji.

Bezbednost na prvom mestu

Možete biti sigurni u Gislaved gume, bez obzira na godišnje doba. Naša stručnost je zasnovana na našem skandinavskom nasleđu i tehnološkom znanju kao brendu kome treba verovati po kiši ili suncu, ledu ili snegu. A to nikada nije bilo toliko važno kao u današnjim promenljivim klimatskim uslovima - sa nesezonskim vremenom i ekstremima koji postaju norma.

Tehnologija i inovacije

Neprestano istražujemo, razvijamo i lansiramo nove gume koje uključuju najnovija tehnološka dostignuća u nauci o materijalima i bezbednosti. Zato možete biti sigurni da će Gislaved gume pružiti vašem vozilu najvišu zaštitu od najzahtevnijih uslova na putu nordijskog tipa. Naš proces kontinuiranog poboljšanja (CIP) osigurava da dosledno isporučujemo rafiniranije i poboljšane proizvode – obogaćene globalnim znanjem i iskustvom Continental grupe.

Atraktivna cena

Očekujete izdržljivost pneumatika, optimalne performanse i fer cenu, imajući u vidu cenu, ne samo da je u prodaji, već i koliko često gume treba zameniti. Gislaved gume su temeljno testirane u nordijskim uslovima kako bi se povećala snaga i habanje gazećeg sloja. Što duže traju vaše gume, ređe ih treba zameniti – štedeći vam novac i probleme. Što zvuči dobro, zar ne?

Dizajn

Gislaved gume su razvijene da bi se postigla optimalna ravnoteža između inženjeringa, izgleda i performansi. Naš proces kontinuiranog poboljšanja osigurava da gume sadrže najnovije nordijsko znanje i stručnost, dok u potpunosti odražavaju vaše najviše zahteve. Neuporedivo optimizovane performanse su usklađene sa izvanrednim dizajnom. Svaki žleb namerno pozicioniran. Svaki spoj fino podešen. Savršena simbioza funkcije i dizajna koja osigurava da će vaše nove gume biti bezbedne i izgledati sjajno.

 

Sve informacije u vezi sa novim Brendom, možete dobiti od Vašeg komercijaliste ili u okviru sektora veleprodaje KIT Commerce-a.