Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da smo našu ponudu auto delova proširili novim brendovima – MAHLE (motorna grupa: klipovi, ležajevi, karike) i BEHR (termostati).

MAHLE se svrstava među tri najbolja proizvođača širom sveta za klipne sisteme, komponente cilindra, kao i sistema za ventile, upravljanje vazdušnim i tečnim sistemima. Skoro svi proizvođači motora i vozila opremaju svoje motore sa Mahle motornim delovima i filterima kao standardnom opremom. U svaki svoj proizvod Mahle ugrađuje pre svega kvalitet što potvrđuje saradnja sa renomiranim proizvodjačima automobila.

BEHR je korporacija koja se bavi proizvodnjom najrazličitijih delova za vozila, specijalizovana za proizvodnju delova za klimatizaciju, grejanje i ventilaciju u vozilima. Korporacija ima oko 18,600 zaposlenih te godišnju zaradu oko 3,2 milijarde evra. Behr je nastao još davne 1905. godine kao kompanija Behr & Zoller, osnovali Julius Behr i Gustav Zoller. Nakon dve godine firma je promenila ime u Süddeutsche Kühlerfabrik Julius Fr. Behr, te se bavila proizvodnjom sistema za temperaturu u vozilima, ali i avionima, posebno je zanimljivo da su proizvodili i delove za cepelin. Prve automobilske kompanije koje je snabdevao svojim delovima bile su Benz i Opel.

Sve informacije u vezi novih Brendova MAHLE i BEHR, možete dobiti od Vašeg komercijaliste ili u okviru sektora veleprodaje KIT Commerce-a.