Kompanija KIT Commerce je osnovana 2006. godine i lider je na tržištu Srbije u oblasti distribucije auto-delova, akumulatora, guma, dodatne opreme i kozmetike.

Sve što svakodnevno radimo usmereno je ka uspostavljanju i održavanju dugoročnih odnosa sa našim partnerima i krajnjim potrošačima nudeći im originalne auto-delove i pružajući kvalitetnu uslugu, koja je rezultat znanja i stručnosti koje poseduju naši zaposleni, a što je sadržano u viziji našeg poslovanja.

KIT Commerce posluje u svim većim gradovima širom Srbije kroz više od 25 maloprodajnih objekata. Distribuciju vršimo iz centralnog magacina u Leštanima koji po svojim karakteristikama predstavlja jedinstven sistem skladištenja i manipulacije auto-delovima, izgrađen po savremenim tehnološkim rešenjima.


MISIJA

Uspostavljamo i održavamo dugoročne odnose sa našim partnerima i krajnjim potrošačima nudeći im originalne auto-delove i pružajući vrhunsku uslugu. Širok asortiman i vrhunska usluga čine nas prepoznatljivim na tržištu.

Nastojeći da budemo prvi izbor našim klijentima posvećeno se bavimo distribucijom auto-delova, akumulatora, guma, dodatne opreme i kozmetike čime zadovoljavamo specifične potrebe i očekivanja naših korisnika i pomažemo im da pronađu najbolje rešenje kako bi ostvarili svoje snove o mobilnosti.

Vodimo računa o svojim klijentima, potrošačima, dobavljačima i saradnicima.

 

VIZIJA

Da naše proizvode i uslugu koriste oni koji teže izvrsnosti.  Da budemo kompanija koja ima značajan uticaj na trendove, razvoj i dalja kretanja na tržištu u segmentu distribucije auto-delova. Težimo da budemo utemeljivači novih ideja i standarda. “Sve za vaše vozilo, sve na jednom mestu”.

 

VREDNOSTI

Inovativnost, posvećenost, poverenje, kvalitet i sigurnost. One su naš temelj, usmeravaju nas u svakodnevnom radu, služe kao putokazi u donošenju odluka. Naša odgovornost je da ih primenjujemo svakog dana. Naše vrednosti nas čine jakim kao pojedinca i kao grupu.


 

Promo VIDEO