Vrhunski asortiman pojedinačnih komponenti i rešenja za popravku sistema za oslanjanje i sistema za upravljanje iz jednog izvora. Komponente mehanizama upravljanja i vešanja, pogonska vratila i nosači amortizera, od sada zajedno s ležajevima točkova upotpunjuju ponudu u okviru FAG brenda. Doslednost i visok kvalitet kroz ceo raspon proizvoda.

Počev od 1. juna 2019. godine, Schaeffler Automotive Aftermarket poslovna divizija proširuje ponudu FAG proizvoda komponentama sistema upravljanja i vešanja, pogonskim vratilima i nosačima amortizera. Zajedno s postojećim programom ležajeva točkova, upotpunjena ponuda predstavlja vodeći asortiman rešenja za profesionalne popravke podvozja vozila. Ovaj je potez nastavak strateškog pristupa s naglaskom na sistematičnu kontrolu kvaliteta i to posebno kroz procese odabira materijala, razvoja i same proizvodnje i prilagođavanja rešenja za popravku – što se na kraju odražava kroz kvalitet svih Schaeffler proizvoda na tržištu zamenskih rezervnih delova. “Korišćenjem inovativnih tehnologija za zaptivanje i visokoefikasnih postupaka

Površinske obrade za poboljšanje izdržljivosti materijala, nudimo doslednost i visok kvalitet kroz ceo naš portfolio.”, reči su dr. Roberta Felgera, predsednika odeljenja za istraživanje i razvoj i rukovođenje proizvodnim grupama unutar Schaeffler Automotive Aftermarket poslovne divizije. “Svaka pojedinačna komponenta, svaki i najsitniji detalj, razvijeni su i testirani u skladu sa Schaeffler standardima kvaliteta.” Zapravo, s brendom FAG, firma poseduje više od 130 godina iskustva u razvoju i proizvodnji sastavnih delova i sklopova podvozja za primenu u prvoj ugradnji (OE). S proizvodima poput aktivnih električnih stabilizatora i pametnih upravljačko-skretnih modula, Schaeffler aktivno ulaže i u razvoj tehnologija budućnosti. Dodatna karakteristika

u nizu Schaeffler koncepta kvaliteta je omogućavanje izvođenja efikasnih i pouzdanih popravki u nezavisnim servisnim radionicama. Kao odgovor na zahteve servisera i s fokusom na ponudu delova za sva evropska vozila, posebna pažnja je posvećena povećanju dodatne vrednosti Schaeffler proizvoda, i to opremanjem dodacima u vidu pratećeg pribora. FAG rešenja za popravke sadrže sve potrebne komponente kao i sve potrebne sitne delove, kao što su podloške, vijci i navrtke takođe u vrhunskom kvalitetu. Na taj način se korisnici naših proizvoda mogu osloniti na doslednost i visok kvalitet svih popravki sigurnosno relevantnih komponenti upravljanja i vešanja – u pogledu samih delova i nesmetanog toka servisnih zahvata.

Dostupno u sklopu FAG brenda početkom juna: Rešenja za popravku viljuški i oscilirajućih ramena sa svim potrebnim priborom – za pouzdane i efikasne popravke podvozja.

Zahvaljujući odabiru kvalitetnih elastomerskih materijala za zaštitne gume i cinkovanju površina, FAG komponente upravljanja odlikuje visok stepen antikorozivne zaštite i otpornosti na spoljašnje uticaje kao što su vrućina i hladnoća i izloženost česticama prljavštine i vlage.