Facom Expert

FACOM i EXPERT su vodeći proizvođači alata i servisne opreme za profesionalce u automobilizmu i industriji, sa dugogodišnjim iskustvom koje datira preko 90 godina. Ova dva premium brenda su deo Stanley Black & Decker grupacije koja je neprikosnoveni svetski lider u proizvodnji alata i servisne opreme.

U svom širokom asortimanu imaju kompletan program i preko 8000 proizvoda: standardni alati (ključevi, odvijači, klešta, čekići…); specijalizovani alati za automobilizam, električnu energiju i vazduhoplovstvo; čuvanje alata (kolica za alat, kabineti, stolovi, prenosivi koferi…).

FACOM i EXPERT su brendovi koji su sinonim za kvalitet, čiji proizvodi nude moderna i inovativna rešenja za promenljive potrebe u doba konstantnog napretka tehnologije. Izvanredan kvalitet, odlična izrada za pouzdan rad kao i konkurentne cene, uvažene su od strane velikog broja korisnika širom sveta.  


Sve informacije vezano za prodaju Facom i Expert alata možete dobiti u našim maloprodajnim objektima ili putem telefona T: +381 11 4427-900


KIT COMMERCE ORIGINALNI AUTO DELOVI - MALOPRODAJNI OBJEKTI


MALOPRODAJNI OBJEKTI - AUTO DELOVI KIT